Kaj početi za rojstni dan, ko nam zmanjka idej

Valentina Jarc 13.04.2021
rojstni dan

Če si letos resnično ne želite praznovanja, se nikar ne počutite krivo, če ga tokrat preskočite. Če to pomeni kopel s knjigo v roki in zgodnji odhod v posteljo, storite to. Če pa ste zgolj naveličani vedno istih idej za praznovanje rojstnega dne, v nadaljevanju preverite nekaj svežih, zaradi katerih boste ponovno navdušeno odštevali dni do slavja!

Privoščite si spa dan
Privoščite si celodnevno razvajanje s svojimi najljubšimi negovalnimi izdelki. To je tudi izvrsten razlog, da si privoščite nove izdelke, ki si jih že dalj časa želite preizkusiti. Blatne kopeli, maske za obraz, masažni aparati, nega obraza, … Vse to si lahko privoščite tudi v zasebnosti svojega doma.

Naročite razkošno večerjo
Prek spleta naročite večerjo, sestavljeno iz svojih najljubših jedi. Ne pozabite na šampanjec in na svojo najljubšo sladico iz svoje najljubše slaščičarne!

Kupite si darilo
Končno si privoščite tisto torbico ali čevlje, ki ste jih že ničkolikokrat položili v spletni voziček in nato vzeli iz njega, ker vam ta trenutek ta stvar ne pride prav.

Pokušina vin
Privoščite si pokušino vin. Na spletu je na voljo veliko različnih vrst vin, najdete pa jih tudi v bolje založenih trgovinah s prehranskimi izdelki. Izberite tista vina, ki jih še ne poznate in si zraven privoščite bogato obložen pladenj z raznovrstnimi siri, pršutom, posušenimi paradižniki, kaprami in olivami.

Zoom zabava
Če ta trenutek ni možno, da bi na kup zbrali vseh svojih prijateljev, jih povabite na Zoom zabavo. Skupaj nazdravite na vaše zdravje in se pretvarjajte, da ste skupaj za velikim omizjem.

Piknik v naravi
S svojimi najbližjimi se odpravite na sprehod v naravo in si na idilični lokaciji s slikovitim razgledom privoščite piknik. Najlepše razglede boste doživeli v času zlate ure pred sončnim zahodom, ko svetloba čarobno obarva pokrajino.

Filmski maraton
Banjica sladoleda, kokice in filmski maraton z vašimi najljubšimi filmi? Ja, tudi nam se to sliši kot sanje.

Ogled gledališke predstave
Ta trenutek nam za ogled gledališke predstave ni potrebno hoditi v gledališče, saj si lahko igre ogledamo kar na spletu. Preverite premiere na dan vašega rojstnega dne in izberite tisto, ki vam bo polepšala večer!

Vpišite se na tečaj
Ste si že od nekdaj želeli slikati? Vpišite se v tečaj slikanja ali risanja in izpilite svoje umetniško znanje.

Pripravite si koktajl
Privoščite si steklenico vaše najljubše alkoholne pijače in ostale sestavine za pripravo vašega najljubšega koktejla. Na spletu boste našli obilo informacij, kako pripraviti koktejl, s katerim bo rojstni dan v trenutku bolj zabaven.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča