Katera zimska aktivnost je primerna za vaše nebesno znamenje?

Klavdija Rupar 19.01.2023
horoskopzima-unsplash

Ne glede na to ali verjamete v horoskop ali ne, v vsakem primeru vam lahko naše spodnje ideje pomagajo, katere zimske aktivnosti se lotiti glede na vaše lastnosti.

Kozorog

Kozorogi ste ambiciozni, vedno najdete rešitev in ostajate z nogami trdno na tleh. Zato je za vas najbolj primerna zimska aktivnost prostovoljstvo. Poiščite lokalno ali regionalno dobrodelno organizaciijo in se lotite deljenja hrane ali pomagajte zbirati sredstva. Tako boste produktivni obenem pa še pomagali ljudem v stiski.

Vodnar

Vodnar je izredno avanturistično znamenje, zato je najbolj pomembno, da tudi pozimi ostane aktiven. Privoščite si snežni pohod in ga zaključite s hitrim skokom v ledeno mrzlo vodo. 

Oven

Divji ovni imajo radi dobro tekmovanje, v katerem lahko pokažejo svojo tekmovalno stran in svoje veščine. Povabite prijatelje na stari dobri boj s snežnimi kepami. Samo pazite, kam ciljate.

Ribi

Ribe so očarljive, nežne in v prostoru se vsi obrnejo k njim. Zato bo za vas najbolj primerno drsanje, ki velja za delikatno in graciozno dejanvnost. 

Bik

Za bika ni boljšega zimskega dne, kot umirjen večer v družbi najljubše osebe in slastnega prigrizka. Specite svoje piškote in pokažite vse svoje veščine.

Dvojčki

Dvojčki so ekstrovertirani in so vedno radi v družbi ljudi, zato si za naslednjo nalogo zadajte grajenje hišice iz medenjakov. Organizirajte zabaven večer z družino in prijatelji in tekmujte, kdo bo zgradil lepšo hišico.

Rak

Raki si želijo zimske dneve preživeti v toplem objemu svojega doma, zato je za njih najbolj primeren filmski maraton. Zavijte se v odejo, privoščite si vroč kakav ali vročo čokolado in si privoščite maraton ljubezenskih filmov.

Lev

Levi so povsem samosvoji in če ne marajo snega in zime, bodo popakirali kovčke in se odpravili v tople kraje. Rezervirajte si dopust tam, kjer so tudi pozimi temperature nad 20 stopinj Celzija, ne pozabite na kopalke in recite snegu adijo.

Devica

Device so organizirane in nanje se vedno lahko zanesemo. Zato je za njih zagotovo najbolj primerna aktivnost nakupovanje daril za vse prihajajoče rojstne dneve, valentinovo in obletnice. Zagotovo vas bodo presenetile s čudovitim darilom, ki vam je pisano na kožo.

Tehtnica

Tehtnice rade pojejo, zato je najboljša ideja obisk karaok. Poiščite jih v lokalnem baru, povabite prijatelje na zabaven večer in si privoščite sproščen konec tedna v družbi najljubših ljudi.

Škorpijon

Kot vodno znamenje škorpijon vedno uživa nekje v bližini vode. Po dolgem in napornem dnevu si privoščite dolgo in vročo kopel z mehurčki. Lahko v dvoje ali pa v družbi samega sebe z dobro knjigo v roki.

Strelec

Strelci imajo radi adrenalin, zato je edino primerno, da dan preživijo na smučišču. Ne pozabite na smuči ali board, preizkusite nove trike in ne pozabite biti prvi na dnu hriba.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča