Privoščite si dopust v apartmaju s čudovitim pogledom na Dubrovnik

Klavdija Rupar 22.07.2021
308118506.jpeg

Čeprav so Hrvaško v zadnjih letih zamenjale druge destinacije, pa ima naša južna soseda še kar nekaj skritih biserov. Zagotovo je eden izmed teh tudi Dubrovnik, ki ga krasijo bogata zgodovina, neverjetna arhitektura, naravne lepote, čisto modro morje, kulturne znamenitosti, spada pa med najbolj priljubljena počitniška mesta. Poleg vseh teh naravnih in kulturnih dobrin pa boste našli tudi zares krasne apartmaje, počitniške hiše in hotele.

Eni izmed takšnih so tudi apartmaji Pure, ki jih najdete v Pločah, na mestu z najlepšim razgledom nad Dubrovnikom.

Apartma Pure

Apartma Pure je popolnoma nov, luksuzen apartma s petimi zvezdicami in sanjskim pogledom na morje in zgodovinsko središče Dubrovnika. Sodobno opremljen prostor vam nudi popolnoma vse za popolne počitnice s prijatelji ali družino. Sestavljen je iz dveh spalnic, dnevne sobe, popolnoma opremljene kuhinje in terase, ki odpira čudovit razgled. Ob jutranji kavi ali ob popoldanskem branju knjige, boste lahko uživali v krasnem razgledu na Dubrovnik in otok Lokrum. Večina pohištva je narejena po naročilu, vse je v odtenkih bele, sive in modrih podtonov. 

Lokacija je idealna, saj je saro mestno jedro 10 minut stran, plaža pa le 7 minut hoje. 

Rezervacijo lahko opravite preko bookinga.


Fotogalerija

Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika