San Canzian - eden najlepših butičnih hotelov na Hrvaškem

Klavdija Rupar 06.05.2022
sancanzian

Si po dveh koronskih letih, ko ste raje ostali doma ali pa obiskovali samo slovensko obalo, želite malo luksuza? Hotel San Canzian, ki je lociran v osrčju hrvaške Istre, je kot nalašč za to. Gre za luksuzen hotel s 24 sobami in suitami, ki ga najdete v sredini srednjeveške vasice Mužolini Donji, v bližini vasi Buje in Grožnjana.

Zbudite se v osrčju vinogradov, oljčnih nasadov in z dostopom do sveže vode, s čudovitim razgledom in si privoščite osvežitev v hotelskem bazenu. Privoščite si pravo kulinarično doživetje, saj je Istra dežela nagrajenih olivnih olj in vin, v San Canzianu pa boste imeli odlično priložnost da to preizkusite izpod rok kuharskega šefa v Luciano Restaurant & Bar.

Lokacija je primerna tako za pare, ki si želijo umirjene atmosfere in uživanje ob sončnih zahodih, kot tudi za skupine prijateljic, ki bi si želele privoščiti ženski oddih v objemu čudovite narave. V njem pa najdete tudi spa, s finsko savno in wellnes z večjim jaccuzijem in sobo za relaksacijo. Privoščite si masažo in se sprostite po napornih delovnih dneh.

Več si poglejte v galeriji.

Fotogalerija

San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com) San Canzian (Foto: booking.com)

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika