Ustvarjanje nepozabnih trenutkov - vroča kava, darila, objemi in najbližji

Helena Peterlin 13.12.2023
delonghi-božična-darila-1

Družinsko božično druženje je prava priložnost, da se prepustimo uživanju ob najljubši skodelici kave. Predstavljajte se božično jutro, ko v pižami sedite v dnevni sobi, otroci odpirajo darila pod smrekico, sliši se smeh, veselje … in vi uživate v tem dogajanju in srkate svojo prvo jutranjo kavo. Omamno dišečo, s spenjenim mlekom, pod toplo odejo. Niso to najlepši trenutki?

vroča kava in piškoti

Še posebej, ko si lahko svojo najljubšo skodelico kave skuhate z zgolj enim dotikom. Zahvaljujoč tehnologiji, ki jo uporabljajo De'Longhi aparati za kavo, sveže mleta zrna okušate v čarovniji aromatičnih napitkov. Popoln okus kavi doda idealna mlečna pena, ki je gosta in kremasta do zadnjega požirka. In če se vam ne vstati s kavča, lahko uporabite aplikacijo Coffee Link in si na daljavo pripravite svoj najljubši napitek.

delonghi božična darila

Je to nekaj, kar bi privoščili tudi svojim najbližjim? Potem letos svojim najdražjim podarite De'Longhi darilo. V posebni praznični ponudbi so k nakupu dodali brezplačna darila: skodelice za kavo, skodelice za espresso, zrna kave in čokoladice. In na koncu predlagamo, da ne glede na to, za kakšno darilo se odločite, zraven podarite svojo pozornost, čas in ljubezen, saj so to darovi, ki nimajo roka trajanja, a se jih spominjamo za vedno.

Več namigov za darila in recepte za slastne napitke lahko najdete na De'Longhi Facebook in Instagram profilu. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča