Katera so najlepša hotelska preddverja na svetu?

Klavdija Rupar 04.03.2024
preddverja hotelov

Najboljši pokazatelji kakovosti hotela so zagotovo hotelska preddverja. Čeprav se nekatera zdijo majhna in na prvi vtis sicer ne dajejo občutka, da gre za prestižen hotel, pa so druga okrašena že skorajda kičasto in hitro zasenčijo sobo, v kateri na koncu spimo. 

A v galeriji tokrat predstvljamo čudovita hotelska preddverja po vsem svetu, ki so zares okusno opremljena in hitro pritegnejo pozornost.

Fotogalerija

V avli hotela Bowery Hotel v New York začutimo čar starega sveta. Foto: theboweryhotel.com Hotel Ritz Carlton v Tokiu se ponaša z enim najlepših razgledov mesta. Foto: ritzcarlton.com V Mandarin Oriental hotelu v Bangkoku so okna od tal do stropa in ponujajo čudovit razgled na reko Chao Phraya. Foto: mandarinoriental.com Celotno preddverje hotela Principe di Savoia v Milanu je prepredeno z majhnimi podrobnostmi, ki se opirajo na romantično naravo samega mesta. Foto: principe-di-savoia.hotel-rn.com Preddverje Hotela Eden v Rimu je primerno za sprostitev od vrveža rimskih ulic, obenem pa lahko preberemo še dobro knjigo. Foto: dorchestercollection.com Preddverje luksuznega hotela Corinthia v Londonu krasi ogromen lestenec, ki pade v oči, takoj ko vstopimo v prostor. Foto: corinthia.com Preddverje hotela Hyatt Regency v Clevelandu je zares osupljivo. Iz njega se razprostira pogled na celotno stavbo, stekleni strop pa prostor napolni z naravno svetlobo. Foto: hyatt.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika