Ideje za velikonočne dekoracije

CITYLIFE 08.04.2023
interierdekoracijavelikanoč-unsplash

Velikonočni prazniki so tudi priložnost da na dan pridejo naši skriti talenti po oblikovanju in okrasitvi domačega okolja. Čas je idealen, zunaj se prebuja pomlad, drevje zeleni, sivino zime so obarvali prvi cvetovi. Idej je veliko in marsikatero dekoracijo lahko izdelamo sami, saj nam čas dopušča nabiranje vejic, šivanje ali barvanje jajc in ostalih možnih dekoracij. To je tudi čas, ko lahko aktivno vključimo otroke in jim prepustimo, da izrazijo svojo domišljijo. 

Za vas smo malce pregledali splet in na platformi Pinterest izbrali nekaj idej s pravimi jajci ali pa takimi, ki so iz stiroporja, plastike ali papirja.  Za vsak interier nekaj ... Dodelate jih lahko s svojimi idejami ali pa jim preprosto samo navežete vrvico ali barvni trak. Obilo užitkov ob ustvarjanju vam želimo.


Fotogalerija

velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč velika noč

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča