Stilski nasveti, s katerimi boste posodobili videz vaše spalnice

Klavdija Rupar 27.02.2023
spalnica1-unsplash

Spalnica je prostor, v katerem preživimo kar nekaj svojega prostega časa. Zato je pomembno, da so predmeti in pohištvo v njej pisani nam na kožo in upodabljajo naše želje in interese. Kako posodobiti spalnico, da bo še bolj udobno pribežališče?


Povečajte število blazin

Gre za najbolj preprost in najbolj cenovno ugoden trik, s katerim boste poskrbeli za bolj luksuzen videz vaše spalnice, obenem pa bo tudi videti kot spalnica odraslega človeka in ne študenta v študentskem domu. Lahko sicer nakupite več dražjih blazin, ali pa preprosto izberete samo eno dražjo blazino, na kateri spite, vse ostale pa kupite bolj ugodno, saj bodo predvsem poskrbele za lepši videz in ne za boljše spanje.

Na nočno omarico postavite pladenj

Na nočno omarico zagotovo pred spanjem odlagate kreme za roke, mazila za ustnice, lasnice, uhane, ovitke od sladkarij in cel kup drugih stvari. Da bo vse skupaj izpadlo bolj lepo in luksuzno, vam predlagamo, da na nočno omarico položite pladenj ali vintidž posodico, v katero spravite vso to navlako.


Dodajte dodatno odejo

Odeja na spodnjem delu postelje bo celotnemu videzu dodala drugačno teksturo in vzorce ter poskrbela za lepši in bolj udoben videz. Obenem pa vam bo prav prišla tudi ponoči, ko ne bo dovolj mrzlo, da uporabite kovter.


Prinesite sedežno

Na konec postelje dodajte podlogovato sedežno ali klop, ki bo celoten prostor takoj spremenila v bolj luksuzen. Lahko je tudi skupek večih manjših sedežev ali pa celotna klopca. Gre za šik in praktičen način, da polepšate prostor in obenem poskrbite za dodaten prostor za odlaganje stvari.


Sveže (ali umetne) rože

Rože ali rastline bodo naredile veliko spremembo. Lahko jih naberete kar na naslednjem sprehodu, jih postavite v vazo ali pa se oglasite v bližnji cvetličarni. Dodatna višina, barva in tekstura bo dodala barve in življenje vaši nočni omarici in poskrbela tudi za čudovit vonj po celi spalnici.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča