Čudoviti adventni koledarji za čarobni december

Klavdija Rupar 05.12.2022
adventnikoledardavid-olivier-gascon-e9vrm-j192k-unsplash

Adventni čas vodi do najlepšega časa v letu - božiča in magičnosti praznikov. Čeprav smo kot otroci najraje odpirali čokoladne adventne koledarje in komaj čakali jutro, ko smo lahko ponovno vzeli čokoladico, pa so danes adventni koledarji precej bolj napredni in nikakor ne več samo čokoladni. Danes smo na kup zbrali nekaj čudovitih adventnih koledarjev različnih znamk in slovenskih podjetnikov. 

L'occitane adventni koledar

L'occitane je letos pripravil več različic že znanega adventnega koledarja. Izbirate lahko med klasičnim adventnim koledarjem, pri katerem vsak dan izberete novo okence, v katerih najdete 24 razkošnih presenečenj, njegovo škatlo pa krasijo ilustracije štirih letnih časov. V premium adventnem koledarju pa poiščete 24 zakladov, med katerimi so ikonični izdelki za nego obraza, telesa ali las. Predalnik kasneje lahko uporabite tudi za shranjevanje vaših dragocenosti. Na voljo pa je tudi večni adventni koledar - ekološka različica iz blaga, ki vas bo vrnila v čudežni svet otroštva. Lahko ga boste uporabljali ne samo za praznike, ampak več let. Vanj namreč lahko shranite majhne predmete, pred prazniki pa v žepke položite darilca in se ali druge znova obdarite. 

Cena: 59,90 do 149,90 evrov

Foto: si.loccitane.com

Bon Bon atelje adventni koledar

Pisan, odštekan in najbolj slasten BonBon Land Adventni koledar. V njem vas čaka 24 mini škatlic z najboljšo čokoladno vzsebino. Da pa ne bo prelahko, so pripravili izziv - škatlice so premešane, tako da ga morate najprej sestaviti v pravilno zaporedje in se šele nato začnete razvajati. Med bonbončki bodo tudi praznično začinjeni okusi in motivi. 

Cena: 49,90 evrov

Foto: bonbonatelje.si

Sanjski šopek cvetlični adventni koledar

Sanjski šopek je pripravil cvetlični adventni koledar: 24 dni = 24 suhih cvetlic, iz katerih boste ustvarili čudovit praznični venček. V vsakem paketu dobite: obroč in nekaj zelenih vejic, vrvico in papirne vezice, v paketih pa se skrivajo tudi naloge, ki jih boste izpolnjevali do božiča. Potrebujete samo prostor, kamor boste za božič obesili sestavljen obroč. Na voljo so trije koledarji - za družine, za otroke ali za vas.

Cena: 59 evrov

Foto: trgovina.sanjski-sopek.si

Body Shop adventni koledar

V Body Shop adventnih koledarjih najdete darilca za nego in razvajanje. Vsak koledar pa v ospredje postavlja enega od njihovih partnerjev v skupnostni pravični trgovini, ki jim pomaga ustvarjati priljubljene izdelke. Na izbiro so trije adventni koledarji: Škatla želja, Škatla čudes in Škatla želja & čudes.

Cena: 69,90 - 139,90 evrov

Foto: thebodyshop.si

Emazing creations čokoladni adventni koledar

Emazing Creations so prav tako pripravili slasten adventni koledar za vse sladokusce. V njem najdete vse od čokoladnih pralin, truffles, poljubčkov, keksov in cookijev, marshmallowov, fudgov in treatov pa do likerjev. Poleg svojih slaščic so notri dodali tudi slaščice drugih slaščičarskih mojstrov, med katerimi je tudi BonBon atelje. 

Cena: 99 evrov

Foto: emazing-creations.si


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika